Migdałowe ciasto z jabłkami... Мигдальний яблучний пиріг






Ciasto:

100 g mąki migdałowej
2 łyżki mąki kokosowej
30 g siekanych orzechów laskowych (można inne orzechy)
szczypta soli
łyżeczka proszku do pieczenia
jajko
50 g masła ( rozpuścić)
Zagnieść ciasto
Ciasto będzie bardzo delikatne, więc zmoczyć ręce wodą i wykładać do formy ( ja miałam okrągłą formę z ikei )
Ponakłuwać i wstawić na 5-7 minut do podpieczenia, 170-180 stopni, termoobieg


Masa jabłkowa
500-600 g jabłek
Obrać, pokroić, dodać 2 łyżki cynamonu i trochę podusić na patelni
Wyłożyć masę na podpieczony spód, posypać płatkami migdałowymi (100 g) i wstawić do nagrzanego piekarnika na 15 minut, 160-170 stopni, termoobieg 




 Тicтo: 

100 г мигдального борошна
 2 столові ложки кокосового борошна 
30 г подрібненого фундука (можна використовувати інші горіхи) дрібка солі 
чайна ложка розпушувача 
яйце
 50 г вершкового масла (розтоплене) 
Замісити тісто 
Тicтo буде дуже ніжним, тому змочіть руки водою і вкладіть його у форму (у мене була кругла форма Ікеа) 
Проткніть і поставте на 5-7 хвилин випікатися 

 Яблучна маса :
500-600 г яблук 
Очистіть, наріжте шматочками, додайте 2 столові ложки кориці і трохи протушкуйте на сковороді
 Покладіть масу на підсмажене дно, посипте мигдальними пластівцями (100 г) і поставте в розігріту духовку на 15 хвилин, 160-170 градусів, гаряче повітря

Komentarze

Popularne posty