Chrupiące bułeczki bezglutenowe...Хрусткі безглютенові булочки









4-5 sztuk
80 g mąki migdałowej
25 g mąki gryczanej
5 g mąki kokosowej
10 g lnu mielonego
50 g nasion słonecznika
10 g nasion sezamu
łyżeczka proszku do pieczenia
2 jajka
Wszystko wymieszać
Uformować bułeczki
Ja robiłam podłużne, można okrągłe
Wstawiamy bułeczki do piekarnika na 20 minut, 180 stopni, termoobieg.
 


80 г мигдального борошна 
25 г гречаного борошна 
5 г кокосового борошна 
10 г меленого льону 
50 г насіння соняшнику
 10 г кунжутного насіння 
чайна ложка розпушувача 
2 яйця 
Все перемішати 
Формуємо булочки 
Я зробила подовгасті
 Поставте булочки в духовку на 20 хвилин, 180 градусів  



 

Komentarze

Popularne posty