Chrupiące bułeczki bezglutenowe...Хрусткі безглютенові булочки
4-5 sztuk
80 g mąki migdałowej
25 g mąki gryczanej
5 g mąki kokosowej
10 g lnu mielonego
50 g nasion słonecznika
10 g nasion sezamu
łyżeczka proszku do pieczenia
2 jajka
Wszystko wymieszać
Uformować bułeczki
Ja robiłam podłużne, można okrągłe
Wstawiamy bułeczki do piekarnika na 20 minut, 180 stopni, termoobieg.
80 г мигдального борошна
25 г гречаного борошна
5 г кокосового борошна
10 г меленого льону
50 г насіння соняшнику
10 г кунжутного насіння
чайна ложка розпушувача
2 яйця
Все перемішати
Формуємо булочки
Я зробила подовгасті
Поставте булочки в духовку на 20 хвилин, 180 градусів
Komentarze
Prześlij komentarz