Tort "Czekoladowy raj"...Торт "Шоколадний рай"
Ciasto:
6 białek ubić na sztywną pianę z 5 łyżkami erytrolu, dodać 6 żółtek, 6 łyżek kakao, 100 g orzechów laskowych i 3 łyżki wiórków kokosowych
Wszystko zmiksować
Wszystko zmiksować
Masę wylać do formy 20*20
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 20 minut, 160 stopni, po 20 minutach zmniejszyć temperaturę do 110-100 stopni i pięć jeszcze 20 minut
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 20 minut, 160 stopni, po 20 minutach zmniejszyć temperaturę do 110-100 stopni i pięć jeszcze 20 minut
Ciasto przekroić na pół i przełożyć go kremem
Polać czekoladą
(100 g czekolady 85%-90%, 50 ml śmietany 30%, 20 g masła rozpuścić)
Krem:
300 ml śmietany 36% ubić na sztywno z 2 łyżkami masła orzechowego crunchy 100%
Тісто
Збийте 6 яєчних білків з 5 столовими ложками еритритолу,
додайте 6 жовтків, 6 столових ложок какао, 100 г фундука та 3 столові ложки кокосової стружки
Зміксуйте все разом
Масу вилити до форми 20*20
Поставте в розігріту духовку на 20 хвилин, 160 градусів, через 20 хвилин зменшіть температуру до 110-100 градусів і печіть ще 20 хвилин
Готове тісто розрізати навпіл і перемастити кремом
Полити шоколадом (100 г шоколаду 85%-90%, 50 мл вершків 30%, розтопити 20 г вершкового масла)
Крем:
300 мл вершків 36%, збити з 2 столовими ложками 100% арахісового масла crunchy
Komentarze
Prześlij komentarz