Bezglutenowe ciasto drożdżowe ze śliwkami...Дріжджове тісто без глютену зі сливами
150 g twarogu
30 g mielonego lnu
3 jajka
łyżka erytrolu
8 g suchych drożdży
śliwki-12-15 sztuk
Wszystko wymieszać i odstawić w ciepłe miejsce na 30 min
Po 30 minutach wyłożyć ciasto do formy (25x13), powkładać śliwki, posypać płatkami migdałowymi
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 30 min, 170 stopni i kolejne 30 minut, 140 minut, termoobieg.
200 г мигдального борошна
150 г сиру
30 г меленого льону
3 яйця
ложка еритритолу
8 г сухих дріжджів
сливи-12-15 штук
Все перемішати і поставити в тепле місце на 30 хвилин
Через 30 хвилин викладіть тісто у форму (25x13), додайте сливи, посипте пластівцями мигдалю
Поставте в розігріту духовку на 30 хвилин, 170 градусів і ще 30 хвилин, 140 хвилин
Komentarze
Prześlij komentarz