Bezglutenowe ciasto drożdżowe ze śliwkami...Дріжджове тісто без глютену зі сливами




200 g mąki migdałowej
150 g twarogu
30 g mielonego lnu
3 jajka
łyżka erytrolu
8 g suchych drożdży
śliwki-12-15 sztuk
Wszystko wymieszać i odstawić w ciepłe miejsce na 30 min
Po 30 minutach wyłożyć ciasto do formy (25x13), powkładać śliwki, posypać płatkami migdałowymi
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 30 min, 170 stopni i kolejne 30 minut, 140 minut, termoobieg.




200 г мигдального борошна 
150 г сиру 
30 г меленого льону
 3 яйця 
ложка еритритолу
8 г сухих дріжджів
сливи-12-15 штук
Все перемішати і поставити в тепле місце на 30 хвилин 
Через 30 хвилин викладіть тісто у форму (25x13), додайте сливи, посипте пластівцями мигдалю 
Поставте в розігріту духовку на 30 хвилин, 170 градусів і ще 30 хвилин, 140 хвилин







Komentarze

Popularne posty