Śliwki w cieście migdałowo-czekoladowym...Сливи в мигдально-шоколадному тісті
2 sztuki:
2 duże wielkie śliwki okleić ciastem i posypać płatkami migdałowymi ze wszystkich stron
Najlepiej zmoczyć ręce, bo ciasto jest bardzo delikatne
Wstawiamy do piekarnika na 15 minut, 170 stopni, termoobieg.
Ciasto:
50 g mąki migdałowej
jajko
łyżeczka proszku do pieczenia
10 g kakao
łyżeczka erytrolu
2 штуки:
2 великі великі сливи обернути тістом і посипати пластівцями мигдалю
Краще змочити руки, оскільки тісто дуже ніжне
Поставте в духовку на 15 хвилин, 170 градусів, гаряче повітря.
Тісто:
50 г мигдального борошна
яйце
чайна ложка розпушувача
10 г какао
чайна ложка еритритолу
Komentarze
Prześlij komentarz