Orkiszowe panzerotti

 


30 gr drożdży zalać
250 ml ciepłego mleka lub wody
150 ml śmietany 30%
50 g oliwy z oliwek
450-480 gr pełnoziarnistej mąki orkiszowej
Zagnieść ciasto i odstawić na 60 minut w ciepłe miejsce aby urosło
Po godzinie podzielić ciasto na 15 kulek
Każdą kulkę delikatnie rozwałkować i nałożyć farsz
i zakleić jak pierożki lub bułeczki
Smażyć w głębokim tłuszczu

Farsz:

300 g oryginalnej włoskiej pasty sugo alla arrabbiato
Jeśli nie mamy, można zrobić:
300 g pomidorów z puszki zblendować z łyżeczką oregano, czosnkiem (3 ząbki wycisnąć)
50 g tartej mozzarelli
300 g pokrojonych kiełbasek, serdelek lub parówek, można bez mięsa
Wszystko razem wymieszać



Всипати 30 грам дріжджів
 250 мл теплого молока або води
 150 мл вершків 30% 
50 г оливкової олії
 450-480 г цільнозернового борошна з спельти
 Замісіть тісто і відставте на 60 хвилин в тепле місце, щоб воно підросло 
Через годину розділіть тісто на 15 кульок 
Кожну кульку акуратно розкачати і викласти начинку і приклеїти, як вареники чи булочки 
Смажити в олії

 Начинка:
 300 г оригінальної італійської пасти sugo alla arrabbiato Якщо у нас її немає, ви можете зробити самі:
 Зблендувати 300 г консервованих помідорів з чайною ложкою орегано, часником (вичавити 3 зубчики) 
50 г тертої моцарелли
300 г нарізаних сосисок, сардельок або сосисок, можна без м’яса
Все разом вимішати








Komentarze

Popularne posty