Orkiszowe panzerotti
30 gr drożdży zalać
250 ml ciepłego mleka lub wody
150 ml śmietany 30%
50 g oliwy z oliwek
450-480 gr pełnoziarnistej mąki orkiszowej
Zagnieść ciasto i odstawić na 60 minut w ciepłe miejsce aby urosło
Po godzinie podzielić ciasto na 15 kulek
Każdą kulkę delikatnie rozwałkować i nałożyć farsz
i zakleić jak pierożki lub bułeczki
Smażyć w głębokim tłuszczu
Farsz:
300 g oryginalnej włoskiej pasty sugo alla arrabbiato
Jeśli nie mamy, można zrobić:
300 g pomidorów z puszki zblendować z łyżeczką oregano, czosnkiem (3 ząbki wycisnąć)
50 g tartej mozzarelli
300 g pokrojonych kiełbasek, serdelek lub parówek, można bez mięsa
Wszystko razem wymieszać
Всипати 30 грам дріжджів
250 мл теплого молока або води
150 мл вершків 30%
50 г оливкової олії
450-480 г цільнозернового борошна з спельти
Замісіть тісто і відставте на 60 хвилин в тепле місце, щоб воно підросло
Через годину розділіть тісто на 15 кульок
Кожну кульку акуратно розкачати і викласти начинку
і приклеїти, як вареники чи булочки
Смажити в олії
Начинка:
300 г оригінальної італійської пасти sugo alla arrabbiato
Якщо у нас її немає, ви можете зробити самі:
Зблендувати 300 г консервованих помідорів з чайною ложкою орегано, часником (вичавити 3 зубчики)
50 г тертої моцарелли
300 г нарізаних сосисок, сардельок або сосисок, можна без м’яса
Все разом вимішати
Komentarze
Prześlij komentarz