Ciasto Kasztanowe z rabarbarem... Каштановий пиріг з ревенем
5 jajek
łyżka erytrolu lub ksylitolu
10 łyżek oleju
100 g mąki kasztanowej
40 g mąki kokosowej
łyżeczka proszku do pieczenia
Wszystko razem miksujemy, dodajemy pokrojony rabarbar
(2 łodyżki), wymieszać
Wylewamy masę do formy (20 cm), posypać orzeszkami i wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 20 minut, 170 stopni, termoobieg
5 яєць
ложка еритриту або ксиліту
10 столових ложок олії
100 г каштанового борошна
40 г кокосового борошна
чайна ложка розпушувача
Все перемішати, додати подрібнений ревінь
(2 стебла), перемішати
Вилити масу у форму (20 cm), посипати арахісом i поставити в розігріту духовку на 20 хвилин, 170 градусів
Komentarze
Prześlij komentarz