Kasztanowe bułeczki z rabarbarem... Каштанові булочки з ревенем
250 g twarogu tłustego
2 jaja
łyżeczka proszku do pieczenia
120 g mąki kasztanowej
opakowanie budyniu waniliowego (30g)
Zagnieść ciasto
Uformować kulki
2 jaja
łyżeczka proszku do pieczenia
120 g mąki kasztanowej
opakowanie budyniu waniliowego (30g)
Zagnieść ciasto
Uformować kulki
Zrobić wgłębienie w kulkach dnem małej szklanki
Nałożyć rabarbar (2 łodyżki obrać, pokroić i dusić z erytrolem lub ksylitolem 5 min) i zamrożone wiśnie
Wstawić do nagrzanego piekarnika
na 25 min przy, 180 stopni, termoobieg.
250 г жирного сиру
2 яйця
чайна ложка розпушувача
120 г каштанового борошна
Пакет ванільного пудингу (30г)
Замісити тісто
Сформуйте кульки
Зробіть поглиблення в кульках дном невеликої склянки
Покласти ревінь (очистити 2 стебла, нарізати і тушкувати з еритролом або ксилітом 5 хвилин) і заморожену вишню
Ставимо в розігріту духовку
25 хв при 180 градусах
Komentarze
Prześlij komentarz