Kasztanowe bułeczki z rabarbarem... Каштанові булочки з ревенем


 250 g twarogu tłustego
2 jaja
łyżeczka proszku do pieczenia
120 g mąki kasztanowej
opakowanie budyniu waniliowego (30g)
Zagnieść ciasto
Uformować kulki

Zrobić wgłębienie w kulkach dnem małej szklanki
Nałożyć rabarbar (2 łodyżki obrać, pokroić i dusić z erytrolem lub ksylitolem 5 min) i zamrożone wiśnie
Wstawić do nagrzanego piekarnika 
na 25 min przy,  180 stopni, termoobieg.


250 г жирного сиру
 2 яйця 
чайна ложка розпушувача
 120 г каштанового борошна Пакет ванільного пудингу (30г) 
Замісити тісто
 Сформуйте кульки
 Зробіть поглиблення в кульках дном невеликої склянки
 Покласти ревінь (очистити 2 стебла, нарізати і тушкувати з еритролом або ксилітом 5 хвилин) і заморожену вишню Ставимо в розігріту духовку 25 хв при 180 градусах

Komentarze

Popularne posty