Czekoladowe ciasteczka bez mąki, cukru i glutenu...Шоколадні тістечка без борошна, цукру і глютену
200 g tartego jabłka
60 g tartej marchwi
70 g tartego banana
Owoce musimy zetrzeć na grubych oczkach
jajko
100 g masła orzechowego 100%
30 g płatków migdałowych
50 g mleka owsianego
10 g kakao
łyżeczka cynamonu
5 ml oliwy z oliwek
łyżeczka proszku do pieczenia
Wszystkie składniki wymieszać łyżką
Wykładać łyżką na papier do pieczenia
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 20-25 minut, 170 stopni
Po upieczeniu polać czekoladą 80% i posypać płatkami migdałowymi
Ciasteczka są bardzo miękkie, wilgotne i delikatne
200 г тертого яблука
60 г тертої моркви
70 г тертого банана
Фрукти необхідно натерти на крупній тертці
яйце
100 г
100% арахісового масла
30 г мигдальних пластівців
50 г вівсяного молока
10 г какао
чайна ложка кориці
5 мл оливкової олії
чайна ложка розпушувача
Перемішайте всі інгредієнти ложкою
Викласти на папір для випічки
Ставимо в розігріту духовку на 20-25 хвилин, 170 градусів
Після випікання полити шоколадом 80% і посипте мигдальними пластівцями
Печиво виходить дуже м'яким, вологим і ніжним
Komentarze
Prześlij komentarz