LCHF banana bread (glutenfree)

 





220 g bananów ( rozgnieść widelczykiem) plus jeden mały do dekoracji
3 jaja
łyżeczka cynamonu
łyżeczka proszku do pieczenia
20 ml oliwy z oliwek
100 g masła orzechowego crunchy 100%
100 g śmietany 18%
40 mąki migdałowej
Wszystkie składniki połączyć
Masę wylać do formy (27x14x7), udekorować bananem i orzeszkami  i wstawić do nagrzanego piekarnika na 30 minut 160 stopni
Sprawdzać patyczkiem





220 г бананів (розчавити виделкою) плюс один для прикраси
 3 яйця 
чайна ложка кориці 
чайна ложка розпушувача
 20 мл оливкової олії 
100 г  арахісового масла 100% crunchy
100 г сметани
40 мигдального борошна 
З'єднайте всі інгредієнти 
Виливаємо масу у форму (27х14х7), прикрашаємо бананом і арахісом і ставимо в розігріту до 160 градусів духовку на 30 хвилин. 
Перевірте паличкою


Komentarze

Popularne posty