LCHF banana bread (glutenfree)
220 g bananów ( rozgnieść widelczykiem) plus jeden mały do dekoracji
3 jaja
łyżeczka cynamonu
łyżeczka proszku do pieczenia
20 ml oliwy z oliwek
100 g masła orzechowego crunchy 100%
100 g śmietany 18%
40 mąki migdałowej
Wszystkie składniki połączyć
Masę wylać do formy (27x14x7), udekorować bananem i orzeszkami i wstawić do nagrzanego piekarnika na 30 minut 160 stopni
Sprawdzać patyczkiem
220 г бананів (розчавити виделкою) плюс один для прикраси
3 яйця
чайна ложка кориці
чайна ложка розпушувача
20 мл оливкової олії
100 г арахісового масла 100% crunchy
100 г сметани
40 мигдального борошна
З'єднайте всі інгредієнти
Виливаємо масу у форму (27х14х7), прикрашаємо бананом і арахісом і ставимо в розігріту до 160 градусів духовку на 30 хвилин.
Перевірте паличкою
Komentarze
Prześlij komentarz