Migdałowe-serowe z jabłkami...Мигдалево-сирний пиріг з яблуком
5 jajek
150 g twarogu tłustego
160 g odtłuszczonej mąki migdałowej
3 duże łyżki śmietany 18%
łyżeczka proszku do pieczenia
Miksujemy wszystko razem, dodajemy pokrojone jedno jabłko i znow miksujemy
Na koniec dodać dropsy z gorzkiej czekolady ( 1 duża łyżka)
Wylewamy do formy na dużą babkę
Wystawiamy do nagrzanego piekarnika na około 30 min, 160-170 stopni, termoobieg.
Sprawdzać patyczkiem, być może trzeba dłużej trzymać w piekarniku
5 яєць
150 г жирного сиру
160 г знежиреного мигдального борошна
3 великі ложки сметани чайна ложка розпушувача
Все зміксувати, додати одне порізане яблуко і знову міксувати
Додайте драже з темного шоколаду (1 велика ложка)
Вилити у велику форму на круглий кекс
Ставимо в розігріту духовку приблизно на 30 хвилин, 160-170 градусів, конвекція.
Перевірте шпажкою, можливо, вам доведеться потримати в духовці довше
Komentarze
Prześlij komentarz