Konjac spaghetti z tuńczykiem i warzywami...Konjac спагеті з тунцем і овочами
Na oliwie z oliwek podsmażamy pokrojoną w kosteczkę cebulę i startą marchewkę
Dodajemy tuńczyk w kawałkach w oleju lub w sosie własnym (duża puszka - 150 g tuńczyka)
Doprawiamy solą, pieprzem, wyciskamy czosnek, dodajemy 100 ml śmietanki 36%
Dodajemy makaron konjac (przed dodaniem go do potrawy, musimy wyłożyć go na durszlak i przepłukać)
Dodajemy około 30 g tartego parmezanu i wszystko razem dusimy około 10 minut
На оливковій олії обсмажити нарізану кубиками цибулю, терту моркву
Додайте шматочки тунця в олії або у власному соку (велика банка приблизно 150 г тунця)
Посолити, поперчити, видавити часник, додати 100 мл вершків 36%
Додаємо konjac спагеті (перед тим, як додати в блюдо, їх потрібно відкинути на друшляк і промити)
Додайте приблизно 30 г тертого пармезану
Тушкуйте все разом приблизно 10 хвилин
Komentarze
Prześlij komentarz