Krojone ciasteczka orzechowe (glutenfree)...Нарізане горiхове печиво (glutenfree)
duże jajko
(ubić białko na sztywną pianę)
dodać żółtko
łyżeczkę ksylitolu lub erytrolu
80-100 g orzechów (posiekać)
(ja miałam włoskie)
Wymieszać łyżką
Masę rozłożyć równomiernie na szerokiej blasze piekarnika wyłożonej papierem do pieczenia
Piec 10 minut w temperaturze 160 stopni
Jeszcze ciepłe kroić nożem, bo gdy wystygnie, to może się kruszyć pod czas krojenia.
Polać gorzką czekoladą
велике яйце
(білки збити до міцної піни)
додати жовток
чайна ложка ксиліту або еритриту
80-100 г горіхів
(у мене був грецький)
Перемішуємо ложкою
Масу рівномірно викласти на бритванку, застеленy папером для випічки
Випікати 10 хвилин при 160 градусах
Ще теплим ріжемо ножем, бо коли охолоне, то під час різання може розсипатися.
Полити гарячим шоколадом
Komentarze
Prześlij komentarz