Pieczony placek z rabarbarem...Пиріг з ревенем
4 jajka
opakowanie budyniu bez cukru
15 g mąki gryczanej
30 g płatków owsianych bezglutenowych
opakowanie budyniu bez cukru
15 g mąki gryczanej
30 g płatków owsianych bezglutenowych
20 g orzechów laskowych pokruszonych (mogą być inne)
łyżeczka proszku do pieczenia
erytrol do smaku
Wszystko wymieszać i dodać pokrojony rabarbar (łodyga)
łyżeczka proszku do pieczenia
erytrol do smaku
Wszystko wymieszać i dodać pokrojony rabarbar (łodyga)
Wylewamy do formy, ja użyłam patelni z odpinaną rączką
Wstawiamy do piekarnika na 20 minut, 180 stopni
4 яйця
упаковка пудингу без цукру
15 г гречаного борошна
30 г вівсяних пластівців без глютену
20 г лісових горіхів подрібнених (можна різних)
чайна ложка розпушувача
еритритол за смаком
Все перемішати і додати нарізаний ревінь (стебло)
Вилити у форму, я використовувала сковорідку зі знімною ручкою
Ставимо в духовку на 20 хвилин, 180 градусів
Komentarze
Prześlij komentarz