Low carb Jagodzianki (glutenfree)
350 g twarogu tłustego
2 opakowania po 38 g budyniu śmietankowego bez cukru i bez glutenu
20 g mąki kukurydzianej lub gryczanej
łyżeczka proszku do pieczenia
2 jaja
łyżka erytrolu
Zrobić wgłębienie w kulkach dnem małej szklanki
Nałożyć masę serową i jagody, brzegi posmarować jajkiem
Masa serowa:
100 g twarogu tłustego
jajko
łyżka erytrolu
Wstawić do nagrzanego piekarnika
na 15-20 min, 170-180 stopni, termoobieg.
350 г жирного сиру
2 упаковки пудингу без цукру
20 г кукурудзяного або гречаного борошна
чайна ложка розпушувача
2 яйця
ложку еритриту
Дном невеликої склянки зробити в кульках поглиблення
викласти сирну масу і ягоди, краї змастити яйцем
Сирнa масa:
100 г жирного сиру
яйце
ложку еритриту
Ставимо в розігріту духовку
15-20 хв, 170-180 градусів
Komentarze
Prześlij komentarz