Low carb Jagodzianki (glutenfree)


350 g twarogu tłustego
2 opakowania po 38 g budyniu śmietankowego bez cukru i bez glutenu
20 g mąki kukurydzianej lub gryczanej
łyżeczka proszku do pieczenia
2 jaja
łyżka erytrolu

Zrobić wgłębienie w kulkach dnem małej szklanki
Nałożyć masę serową i jagody, brzegi posmarować jajkiem

Masa serowa:

100 g twarogu tłustego
jajko
łyżka erytrolu

Wstawić do nagrzanego piekarnika
na 15-20 min, 170-180 stopni, termoobieg.




 350 г жирного сиру
2 упаковки пудингу без цукру 
20 г кукурудзяного або гречаного борошна
 чайна ложка розпушувача 
2 яйця ложку еритриту 
Дном невеликої склянки зробити в кульках поглиблення 
викласти сирну масу і ягоди, краї змастити яйцем 

 Сирнa масa

 100 г жирного сиру 
яйце
 ложку еритриту 
 Ставимо в розігріту духовку 15-20 хв, 170-180 градусів

Komentarze

Popularne posty