Naleśniki bezglutenowe z twarogiem i wiśniami...Безглютенові млинці з сиром та вишнею
jajko
200 ml mleka owsianego
opakowanie budyniu śmietanowego (glutenfree)
łyżeczka oliwy z oliwek
wymieszać lub zmiksować
Smażyć na rozgrzanej patelni
Wychodzi 5 sztuk
Ciasto jest rzadkie, ale tak powinno być, na małym ogniu pięknie się usmażą
Smarujemy naleśniki masą serowa, składamy w trójkąty i podsmażamy na patelni
Podajemy z duszonymi wiśniami
(wiśnie dusić na patelni, można dodać erytrol)
Masa serowa:
zblendować 150 g twarogu tłustego z jajkiem i erytrolem
яйце
200 мл вівсяного молока
упаковка пудингу (без глютену)
чайна ложка оливкової олії
зміксувати
Обсмажити на розігрітій сковороді
Виходить 5 штук
Тісто рідке, але воно повинно бути, на маленькому вогні вони красиво просмажаться
Змастити млинці сирною масою, скласти їх трикутниками і обсмажити на сковороді
Подавати з тушкованою вишнею (тушкувати вишню на сковороді, можна додати еритрит)
200 мл вівсяного молока
упаковка пудингу (без глютену)
чайна ложка оливкової олії
зміксувати
Обсмажити на розігрітій сковороді
Виходить 5 штук
Тісто рідке, але воно повинно бути, на маленькому вогні вони красиво просмажаться
Змастити млинці сирною масою, скласти їх трикутниками і обсмажити на сковороді
Подавати з тушкованою вишнею (тушкувати вишню на сковороді, можна додати еритрит)
Сир:
150 г жирного сиру змішати з яйцем і еритритом
Komentarze
Prześlij komentarz