Kukurydziano-gryczane ciasto ze śliwkami...Кукурудзяно-гречаний пиріг зі сливами
500 ml kefiru
Łyżeczka sody i łyżeczka proszku do pieczenia
2 jajka
łyżka erytrolu (można więcej)
200 g mąki kukurydzianej
80 g mąki gryczanej
Wszystko wymieszać, dodać 100 g pokrojonych śliwek
50 g orzechów włoskich
20 ml oliwy z oliwek lub oleju
Wszystko razem wymieszać
Wylać do formy okrągłej i wstawić na 20 minut do piekarnika, 180 stopni, a potem na kolejne 10 minut 100 stopni
Sprawdzać patyczkiem
Posypać pudrem z erytrolu
500 мл кефіру
чайна ложка соди і чайна ложка розпушувача
2 яйця
столова ложка еритриту (можна більше)
200 г кукурудзяного борошна
80 г гречаного борошна
Все перемішати, додати 100 г нарізаних слив
50 г волоських горіхів
20 мл оливкової олії або олії
Змішати все разом
Виливаємо в круглу форму і ставимо в духовку на 20 хвилин при 180 градусах, а потім ще на 10 хвилин при 100 градусах.
Перевірте паличкою
Посипати порошком еритриту
Komentarze
Prześlij komentarz