Panna cotta
200 ml śmietanki 30%
200 ml mleka owsianego
15 g żelatyny zalać 50 ml gorącej wody aby napęczniała
Do rondelka wlewamy śmietankę i mleko, jak zacznie się gotować, wsypujemy żelatynę i mieszamy aby żelatyna się rozpuściła
Jeszcze ciepłe wylewamy do foremek
Wstawiamy na 2-3 godziny do lodówki
Gotowy deser podajemy z malinami (maliny zblendować), można z innymi owocami
200 мл вершків 30%
200 мл вівсяного молока
15 г желатину залити 50 мл гарячої води для набухання
Вершки і молоко влити в каструлю, коли воно закипить, додати желатин і помішувати, поки желатин не розчиниться
Ще теплим розлити у форми
Поставте в холодильник на 2-3 години
Готовий десерт подаємо з малиною (змішати малину), можна і з іншими фруктами.
Komentarze
Prześlij komentarz