Orkiszowe rogaliki z dżemem...Спельтові рогалики з варенням
25 sztuk:
400 g mąki orkiszowej pełnoziarnistej
200 g masła
2 żółtka
2 duże łyżki śmietany 18%
50 g erytrolu
szczypta soli
łyżeczka proszku do pieczenia
Zagnieść ciasto
Włożyć na 20 minut do lodówki
Po 20 minutach ciasto rozwałkować, wycinać trójkąciki, nakładać dżem ( ja miałam dżem morelowy własnej produkcji) i zawijać rogalik
Posmarować rogaliki białkiem jajka i posypać słonecznikiem
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 15 minut, 170 stopni, termoobieg.
25 штук:
400 г цільнозернового борошна спельти
200 г вершкового масла
2 жовтки
2 великі ложки сметани 18%
50 г еритриту
дрібка солі
чайна ложка розпушувача
Замісити тісто
Ставимо в холодильник на 20 хвилин
Через 20 хвилин тісто розкачати, вирізати трикутники, нанести варення (у мене було домашнє абрикосове) і загорнути рогалик Змастіть рогалики яєчним білком і посипте насінням соняшнику
Ставимо в розігріту духовку на 15 хвилин, 170 градусів, конвекція.
Komentarze
Prześlij komentarz