Orkiszowe rogaliki z dżemem...Спельтові рогалики з варенням


25 sztuk:
400 g mąki orkiszowej pełnoziarnistej 
200 g masła
2 żółtka
2 duże łyżki śmietany 18%
50 g erytrolu
szczypta soli
łyżeczka proszku do pieczenia
Zagnieść ciasto
Włożyć na 20 minut do lodówki
Po 20 minutach ciasto rozwałkować, wycinać trójkąciki, nakładać dżem ( ja miałam dżem morelowy własnej produkcji) i zawijać rogalik
Posmarować rogaliki białkiem jajka i posypać słonecznikiem
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 15 minut, 170 stopni, termoobieg.





 

25 штук:
400 г цільнозернового борошна спельти
 200 г вершкового масла 
2 жовтки 
2 великі ложки сметани 18% 
50 г еритриту 
дрібка солі
 чайна ложка розпушувача
 Замісити тісто
 Ставимо в холодильник на 20 хвилин 
Через 20 хвилин тісто розкачати, вирізати трикутники, нанести варення (у мене було домашнє абрикосове) і загорнути рогалик Змастіть рогалики яєчним білком і посипте насінням соняшнику Ставимо в розігріту духовку на 15 хвилин, 170 градусів, конвекція.

Komentarze

Popularne posty