Ciasto marchewkowe bezglutenowe... Морквяний пиріг без глютену
3 jaja
łyżka erytrolu
170 g marchwi tartej na tarce
100 ml śmietanki 30%
opakowanie budyniu glutenfree
łyżeczka proszku do pieczenia
łyżka cynamonu
60 g mąki migdałowej
120 g orzechów włoskich
Wszystko razem zmiksować
Wyłożyć ciasto do małej keksówki, posypać płatkami migdałowymi
Wstawić do piekarnika na około 40-50 minut, 150 stopni, termoobieg
Sprawdzać patyczkiem
3 яйця
ложка еритриту
170 г тертої моркви
100 мл вершків 30%
упаковка безглютенового пудингу
чайна ложка розпушувача
ложка кориці
60 г мигдального борошна
100 г волоських горіхів
Все перемішати
Викладіть тісто в невелику форму для кекcy і посипте мигдальними пластівцями
Ставимо в духовку приблизно на 40-50 хвилин, 150 градусів, конвекція
Перевірте паличкою
Komentarze
Prześlij komentarz