Babka marmurkowa...Мармуровий кекс
Jasne ciasto:
5 jajek
9 łyżek erytrolu
łyżeczka proszku do pieczenia
200 ml śmietanki 30%
18 kopiastych łyżek mąki orkiszowej pełnoziarnistej
Wszystko razem zmiksować
Ciemne ciasto:
3 jaja
3 łyżki erytrolu
3 łyżki kakao
5 kopiastych łyżek mąki orkiszowej pełnoziarnistej
łyżeczka proszku do pieczenia
120 ml soku wyciśniętego z pomarańczy
Wszystko zmiksować
Wylewamy ciasto do formy po kolei białe/ciemne
Do białego ciasta dodajemy rodzynki (70 g rodzynek zaparzyć, odcedzić, rodzynki wymieszać z łyżeczką kakao)
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 30 min na 170 stopni, i kolejne 30 min na 100 stopni, termoobieg
Світле тісто:
5 яєць
9 столових ложок еритриту
чайна ложка розпушувача
200 мл вершків 30%
18 повних столових ложок цільнозернового борошна спельти Все перемішати
Темне тісто:
3 яйця
3 столові ложки еритриту
3 столові ложки какао
5 повних столових ложок цільнозернового спельтового борошна чайна ложка розпушувача
120 мл вичавленого апельсинового соку
Все перемішати
Біле/темне тісто виливайте у форму по черзі
У біле тісто додати родзинки (заварити 70 г родзинок, процідити, змішати родзинки з чайною ложкою какао)
Поставте в розігріту духовку на 30 хвилин при 170 градусах і ще на 30 хвилин при 100 градусах, конвекція.
Komentarze
Prześlij komentarz