Babka marmurkowa...Мармуровий кекс




Jasne ciasto:
5 jajek
9 łyżek erytrolu
łyżeczka proszku do pieczenia
200 ml śmietanki 30%
18 kopiastych łyżek mąki orkiszowej pełnoziarnistej
Wszystko razem zmiksować

Ciemne ciasto:
3 jaja
3 łyżki erytrolu
 3 łyżki kakao
5 kopiastych łyżek mąki orkiszowej pełnoziarnistej
łyżeczka proszku do pieczenia
120 ml soku wyciśniętego z pomarańczy
Wszystko zmiksować

Wylewamy ciasto do formy po kolei białe/ciemne
Do białego ciasta dodajemy rodzynki (70 g rodzynek zaparzyć, odcedzić, rodzynki wymieszać  z łyżeczką kakao)
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 30 min na 170 stopni, i  kolejne 30 min na 100 stopni, termoobieg




Світле тісто: 
5 яєць 
9 столових ложок еритриту 
чайна ложка розпушувача 
200 мл вершків 30% 
18 повних столових ложок цільнозернового борошна спельти Все перемішати 

Темне тісто:
 3 яйця
 3 столові ложки еритриту
 3 столові ложки какао 
5 повних столових ложок цільнозернового спельтового борошна  чайна ложка розпушувача  
120 мл вичавленого апельсинового соку 
Все перемішати
 Біле/темне тісто виливайте у форму по черзі 
У біле тісто додати родзинки (заварити 70 г родзинок, процідити, змішати родзинки з чайною ложкою какао) 
Поставте в розігріту духовку на 30 хвилин при 170 градусах і ще на 30 хвилин при 100 градусах, конвекція.

Komentarze

Popularne posty