Mocno czekoladowe ciasto z bakaliami... Шоколадний пиріг з родзинками і горіхами



5 jajek
3 łyżki kakao
3 łyżki erytrolu
180 g masła (rozpuścić)
100 g rodzynek (zaparzyć)
100 g posiekanych migdałów (mogą być inne orzechy)
40 g posiekanej czekolada gorzkiej
łyżeczka proszku do pieczenia
80 g mąki orkiszowej pełnoziarnistej
Wszystko zmiksować
Wylać masę do formy i wstawić do piekarnika na około 40 min, 170 stopni, termoobieg sprawdzać patyczkiem
Ja piekłam w Air Fryer 170 stopni, 20 minut
Gotowe ciasto polać czekoladą i posypać orzechami i rodzynkami
(100 g czekolady gorzkiej, 30 g masła rozpuścić)

5 яєць 
3 столові ложки какао 
3 столові ложки еритриту 
180 г вершкового масла (розтопити) 
100 г родзинок (заварити) 
100 г подрібненого мигдалю (можна використовувати інші горіхи) 
40 г подрібненого чорного шоколаду 
чайна ложка розпушувача
 80 г цільнозернового борошна спельти 
Все перемішати 
Вилити суміш у форму і поставити в духовку приблизно на 40 хвилин, 170 градусів, перевіряти температуру паличкою. 
Я пекла в Air Fryer при 170 градусах 20 хвилин 
 Готовий пиріг полийте шоколадом i посипати горіхами
 (100 г чорного шоколаду, розтопити 30 г вершкового масла)





Komentarze

Popularne posty