Ciasto orkiszowe z morelami i orzechami... Спельтовий пиріг з абрикосами та горіхами
5 jajek
8 łyżek erytrolu
13 łyżek oliwy z oliwek lub oleju
14 łyżek mąki orkiszowej pełnoziarnistej
łyżeczka proszku do pieczenia
szczypta soli
Wszystko zmiksować
Wylać masę do formy
Włożyć połówki moreli oraz orzechy pecan do masy
Wstawić ciasto do piekarnika na 15 minut, 170 stopni i później 10 minut 120 stopni, termoobieg
5 яєць
8 столових ложок еритриту
13 столових ложок оливкової або оливкової олії
14 столових ложок цільнозернового спельтового борошна
чайна ложка розпушувача
дрібка солі
Все перемішати
Вилийте суміш у форму
Додайте в суміш половинки абрикосів і горішки
Ставимо пиріг в духовку на 15 хвилин при 170 градусах, а потім на 10 хвилин при 120 градусах, конвекція
Komentarze
Prześlij komentarz