Pizzerinki orkiszowe ze szparagami...Спельтова піца зі спаржею
25 gr drożdży zalać ciepłą wodą (380 ml)
dodać
30 ml oleju
łyżeczka soli
około 430 gr mąki orkiszowej pełnoziarnistej
Zagnieść ciasto i odstawić na godzinę w ciepłe miejsce aby urosło.
Rozwałkować ciasto, podzielić na 10 części i formować pizzerinki, posmarować sosem pomidorowym, wyłożyć ser feta, tartą mozzarelle oraz szparagi
Skropić oliwą i wstawić do piekarnika na około 20 min, 200 stopni, termoobieg.
25 г дріжджів залити теплою водою (380 мл)
додати
30 мл олії
ложечку солі
приблизно 430 г спельтового цільнозернового борошна
Замісити тісто і залишити його в теплому місці на годину для підйому.
Тісто розкачати, розділити на 10 частин і сформувати міні піци, змастити томатним соусом, додати сир фета, терту моцарелу і спаржу.
Збризніть оливковою олією і поставте в духовку приблизно на 20 хвилин, 200 градусів, конвекція.
Komentarze
Prześlij komentarz