Deser truskawkowy... Полуничний десерт

 



250 g truskawek 
100 ml maślanki lub kefiru
100 ml mleka 
Zblendować
Do zblendowanej masy wlewać powoli żelatynę (25 g żelatyny zalać 100 ml wrzątku)
Rozlać gotową masę do szklanek 
Wstawić do lodówki na 10 min 
Po 10 min deserek polewamy czekoladą (30 g czekolady gorzkiej rozpuścić) i ozdabiamy wedle upodobania
Ponownie wstawiamy do lodówki 


250 г полуниці
100 мл кефіру
100 мл молока
Блендуємо
Желатин повільно влити в зблендовану масу (25 г желатину залити 100 мл окропу)
Готову суміш розливаємо по склянках
Поставте в холодильник на 10 хвилин
Через 10 хвилин поливаємо десерт шоколадом (розтопити 30 г темного шоколаду) і прикрашаємо за бажанням.
Знову ставимо в холодильник

Komentarze

Popularne posty