Deser truskawkowy... Полуничний десерт
250 g truskawek
100 ml maślanki lub kefiru
100 ml mleka
Zblendować
Do zblendowanej masy wlewać powoli żelatynę (25 g żelatyny zalać 100 ml wrzątku)
Rozlać gotową masę do szklanek
Wstawić do lodówki na 10 min
Po 10 min deserek polewamy czekoladą (30 g czekolady gorzkiej rozpuścić) i ozdabiamy wedle upodobania
Ponownie wstawiamy do lodówki
250 г полуниці
100 мл кефіру
100 мл молока
Блендуємо
Желатин повільно влити в зблендовану масу (25 г желатину залити 100 мл окропу)
Готову суміш розливаємо по склянках
Поставте в холодильник на 10 хвилин
Через 10 хвилин поливаємо десерт шоколадом (розтопити 30 г темного шоколаду) і прикрашаємо за бажанням.
Знову ставимо в холодильник
Komentarze
Prześlij komentarz