Ruloniki z pieczarkami...Рулони з печерицями




opakowanie ciasta francuskiego
jajko do posmarowania ciasta

Farsz:
300 gr pieczarek
( obrać i pokroić dowolnie)
cebula
( kroimy dowolnie)
marchewka
( zetrzeć na tarce)
sól
pieprz
czosnek suszony- 2 łyżki

Wszystkie składniki dusimy.

Ciasto francuskie rozwałkować i wycinać kwadraty, nakładać farsz, zawijać w rulonik.
Ruloniki posmarować jajkiem i wstawić do piekarnika na 20 minut, 180 stopni, termoobieg.



пачка листкового тіста
яйце до змащування тіста

Фарш:
300 гр печериць
( почистити і порізати довільно )
цибуля
(порізати)
терта морква
сіль
перець
2 ложки сушеного часника

Все разом тушимо на сковорідці.
Французьке тісто розтачати і порізати на квадрати.
Накладаємо фарш на квадрати і закручуємо квадрат в рулон.
Рулони змащуємо яйцем і ставимо пекти.
Печемо 20 хвилин, 180 градусів, термообіг.





Komentarze

Popularne posty