Cynamonowe serce....Серце з корицею





20 gr drożdży
150 ml ciepłego mleka
2 jajka
50 gr roztopionej margaryny
100 gr cukru
troche soli
500 gr mąki

Drożdże rozpuścić w cukrze, dodać mleko, margarynę, jajka, resztę cukru, makę.
Zagnieść ciasto.
Odstawić ciasto do wyrośnięcia.
(tak na 1,5 godz)

Rozwałkować ciasto tak, aby wyszedł prostokąt, posmarować roztopionym masłem (około 50 gr) i posypać 2 łyżkami cynamonu i 3 łyzkami cukru,  pokroić na paski, paski na kwadraty, a kwadraty układać w foremce (w kształcie serca) pionowo.
Odłożyć w ciepłe miejsce aby troszkę wyrosło.
Pieczemy 15 min, 180 stopni, termoobieg.
Dekorujemy lukrem królewskim.

Lukier królewski:
2 białka ubić z 100 gr cukru pudru i łyżką cytryny.



20 гр дріжджів
150 мл теплого молока
2 яйця
50 гр розтопленого маргарину
100 гр цукру
трохи солі
500 гр борошна

Дріжджі розчинити в цукрі, додати молоко, маргарин, яйця, решту цукру, борошно.
Замісити тісто і відставити в тепле місце щоб виросло.
(1,5 год ).
Розтачати тісто в формі прямокутника, помастити розтопленим маслом (50 гр), поcипати 2 ложками кориці і 3 ложками цукру, порізати на смужки, потім смужки на квадрати і викладати квадрати вертикально в бритванку  в формі серця.
Поставити в тепле місце на пару хвилин.
Пекти 15 хв, 180 градусів, термообіг.

Декорувати білком
2 білки взбити з 100 гр пудри і ложкою лимонного соку






Komentarze

Popularne posty