Rolada z indyka faszerowana szparagami....Рулет з індика фарширований спаржою





400 gr piersi z indyka
6 zielonych szparagów
100 gr mozzarelli
sól
pieprz

Pierś rozbić tłuczkiem jak na kotlety.
Posolić, popieprzyć z każdej strony.
Na pierś wyłożyć pokrojone plasterki mozzarelli i na ser ułożyć szparagi.
Całość przykrywamy folią i pieczemy przy 180 stopniach około 40-50 min.



400 гр індичого філе
100 гр моцарелли
зелена спаржа- 6 штук
сіль
перець

Філе побити так як на відбивні, посолити, поперчити з двох сторін.
На філе виложити порізану моцареллу, на сир спаржу і закрутити рулет.
Прикрити фольгою і пекти 40-50 хвилин, температура 180 градусів.






Komentarze

Popularne posty