Drożdżówki z sezonowymi owocami...Ватрушки з сезонними фруктами





50 gr drożdży
200 gr cukru
4 żółtka
300 ml mleka
150 gr roztopionej margaryny
około 700-800 gr mąki
jajko do smarowania ciasta


Owoce:
rabarbar-3 duże
porzeczki czerwone-200 gr
czereśnie ( bez pestek) -300 gr

paczka budyniu śmietankowego
( ugotować wg przepisu na paczce)

Kruszonka:
3 łyżki cukru
50 gr masła
10 łyżek mąki

Drożdże posypać 2 łyżeczkami cukru aby się rozpuściły.
Dodać ciepłe mleko, żółtka, roztopioną margarynę, resztę cukru i mąki.
Zagnieść ciasto.
Odstawić w ciepłe miejsce  na około 1,5 godziny aby urosło i podwoiło objętość.
Formować małe bułeczki i odłożyć w ciepłe miejsce aby urosły.
Zrobić wgłębienie w bułeczkach dnem małej szklanki.
Nałożyć budyń, owoce i posypać kruszonką.
Posmarować ciasto (brzegi) jajkiem.
Piec 20 min przy 180 stopniach (termoobieg).



50 гр дріжджів
200 гр цукру
4 жовтка
300 мл молока
150 гр розтопленої маргарини
700-800 гр борошна
яйце до змащення тіста

Фрукти:
ревень - 3 великі штуки
червоні порічки- 200 гр
черешні -300 гр

пачка вершкового пудингу
( зварити згідно інструкції на пачці)

Посипка:
3 ложки цукру
50 гр масла
10 ложок борошна


Дріжджі посипати 2 ложками цукру щоб розчинились. 
Додати тепле молоко, жовтки, розтоплений маргарин, решту цукру і муку.
Замісити тісто. 
Поставити в тепле місце на 1,5 години щоб підросло.
Зробити маленькі булочки і поставити щоб трошки виросли, а потім зробити отвір дном малої склянки і наповнити його пудингом і фруктами і посипати посипкою, а тісто помастити яйцем.
Печемо при 180 градусах 20 хвилин.




Komentarze

Popularne posty