Drożdżowe z mąki pełnoziarnistej z gruszkami i śliwkami...Дріжджове з цільнозернового борошна з грушами і сливами




25 gr drożdży
5-6 łyżek erytrolu 
żółtko
200 ml mleka
100 ml oleju
około 3,5 szklanek mąki pełnoziarnistej

Kruszonka:
3 łyżki erytrolu
10 łyżek mąki pełnoziarnistej
5 łyżek masła

4 gruszki pokrojone w kosteczkę
śliwki-400 gr

Drożdże posypać 2 łyżeczkami erytrolu aby się rozpuściły.
Dodać ciepłe mleko, żółtko, olej, resztę erytrolu i mąkę.
Zagnieść ciasto.
Odstawić w ciepłe miejsce na około 1,5 godziny aby urosło i podwoiło objętość.
Ciasto wyłożyć na blachę, na ciasto śliwki i gruszki i posypać kruszonką i odstawić na 15 min aby trochę urosły.
Po 15 min do piekarnika.
Piec 20 min przy 170 stopniach (termoobieg).



25 гр дріжджів
5-6 ложок еритролу 
 жовток
200 мл молока
100 мл олії
3,5 склянки цільнозернового борошна
Посипка:
3 ложки цукру
10 ложок борошна
5 ложок масла

4 грушки порізані на квадратики
сливи-400 гр

Дріжджі посипати 2 ложками еритролу щоб розчинились.
Додати тепле молоко, жовток, олію, решту еритролу і борошно.
Замісити тісто.
Поставити в тепле місце на 1,5 години щоб підросло.

Тісто виложити на бляху, на тісто груші і сливи, на сам верх посипка і відставити на 15 хв щоб трохи підросло.
По 15 хвилинах ставимо в духовку.
Печемо 20 хвилин, 170 градусів, термообіг.




Komentarze

Popularne posty