Chocolate cookies (glutenfree)




80 gr masła
50-60 gr ksylitolu lub erytrolu
 jajko
100-120 gr mąki  gryczanej 
25-30 gr kakao
½ łyżeczki proszku
Wszystko zmiksowac i dodać 
100g czekolady gorzkiej 80-85%
(czekoladę pokruszyć)

Uformować kuleczki, wyłozyć na papier i delikatnie przycisnać palcem.
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 12-15 minut, 180 stopni, termoobieg.


80 грам масла
50- 60 грам ксиліту
 яйце
 100-120 грам гречаного борошна 
25-30 грам какао 
0,5 ложечки порошку 
 Зміксувати і додати 100 грам гіркого шоколаду (шоколад подрібнити)
 Сформувати кульки,  виложити на папір і делікатно притиснути пальцем, поставити в нагріту духовку на 12-15 хв, 180° термообіг


Komentarze

Popularne posty