Duszona kapusta z kurczakiem w śmietanie...Тушена капуста з курячим філе в сметані




średnia kapusta
(drobno szatkujemy)
Na dno garnka (garnek musi być duży) wlewamy szklankę wody, wsypujemy poszatkowaną kapustę, pokrojone cebule 
(3 duże cebule), startą na tarce cukinię i marchew.
Solimy i dusimy, cały czas mieszając.
 Czas duszenia : 60 minut

Na patelni podsmażamy filet z kurczaka
(około 800 gr -1 kg), może być inne mięso
Filet z kurczaka pokroić w kostkę, doprawić.
Smażymy na oleju kokosowym.
Usmażony filet przekładamy do garnka z kapustą i wszystko razem dusimy.
Wlewamy 500 ml śmietany 30%, dodajemy pokrojony koperek
 (2 duże pęczki )
Czas duszenia ze śmietaną: 40 minut 



середня голівка капусти
дрібно порізати
На дно кастрюлі влити склянку води, всипати капусту, додати порізану цибулю (3шт), терте цукіні і моркву.
Солимо, перчимо і тушимо 60 хвилин.
На сковорідці підсмажити порізане куряче філе (800-1000 гр), посолити, поперчити.
Смажити на кокосовій олії.
Смажене м'ясо переложити в капусту, тушити, влити 500 мл сметани 30%  і додати порізаний кріп ( я дала багато кропу).
Все разом тушити ще 40 хвилин.


Komentarze

Popularne posty