Czekoladowe ciasto orkiszowe z orzechami i jabłkiem...Шоколадний пиріг з спельтового борошна з горіхами і яблуком


6 jajek
6 kopiastych łyżek śmietany 12%
6 kopiastych łyżek kakao
8-10 łyżek ksylitolu lub erytrolu
13 -15 łyżek masła roztopionego
łyżeczka proszku do pieczenia
15-17 kopiastych łyżek mąki orkiszowej
Wszystko zmiksować
Dodać 2 garści orzechów i jedno pokrojone jabłko
Wymieszać łyżką
Wylać do formy (22,5×22,5×4,5 cm) , wstawić do nagrzanego piekarnika, piec około 20 minut, sprawdzamy patyczkiem, 170 stopni, termoobieg
Po upieczeniu polać można polać czekoladą i udekorować np mrożonymi owocami leśnymi
( Ja roztopiłam gorzką czekoladę 90% i 250 ml śmietany 30%)


6 яєць
6 великих ложок сметани
6 великих ложок какао
8-10 ложок березового цукру чи еритролу
13 -15  ложок розтопленого масла
ложечка порошку до печива 
15-17 великих ложок цільнозернового спельтового борошна
Все зміксувати
Додати 2 жмені горіхів i одне порізане яблуко
Вимішати ложкою
Вилити масу в форму (22,5×22,5×4,5), вставити в нагріту духовку, пекти 20 хвилин, 170 градусів, терморегулювання.
Можна потім пролити шоколідно помадкою. 
Я розтопила 90% темного шоколаду з 250 мл сметанки 30%
Посипати мороженими лісовими ягодами. 



Komentarze

Popularne posty