Orzeszki bez mąki....Горішки без борошна (glutenfree)


30 sztuk:
50 g masła (roztopić)
jajko
łyżeczka proszku do pieczenia
szczypta soli
150 g mąki migdałowej (można zmielić migdały)
Wszystko wymieszać łyżką
Formować małe kulki i piec w urządzeniu do wypieku orzeszków ( ja piekłam 2-3 minuty)

Krem do orzeszków:

200 ml śmietany 30% lub 36% ubić z 
mascarpone (50 g), dodać
 masła orzechowego-20 g
100 g dżemu wiśniowego 100%



 

30 штук:
50 г вершкового масла (розтоплене) 
яйце 
чайна ложка розпушувача 
дрібка солі 
150 г мигдального борошна 
Вимішуємо все ложкою
 Сформуйте маленькі кульки і випікайте в горішниці  
 (я випікала 2-3 хвилини)
 
 Kрем: 

 Взбити 200 мл вершків 30% або 36% з маскарпоне (50 г), додати арахісове масло - 20 г i 100 г  вишневого варення без цукру

Komentarze

Popularne posty