LCHF sushi (glutenfree)



algi nori -5 sztuk
2 krótkie zielone ogórki 
(obrać i pokroić w paski)
pół awokado
(pokroić w paski)
świeży łosoś filet-300 g (posolić i podsmażyć na oliwie)
Podsmażony łosoś podrobić
4 jajka ( rozbełtać, posolić i podsmażyć jak naleśnik na dużej patelni)
Gotowy "naleśnik" pokroić w paski 
Na każdą algę wykładać po kolei ogórek, łosoś, "naleśnik" i trochę czarnego kawioru ( można bez), zwijamy, aby się dobrze przykleiło, brzegi alg posmarować wodą
Na chwilę do lodówki, potem kroimy i delektujemy się:-)




водорості норі -5 штук 
2 коротких зелених огірка (почистити і нарізати соломкою) половина авокадо (нарізати соломкою) 
свіже філе лосося-300 г (посолити та обсмажити на оливковій олії) 
  4 яйця (збити, посолити і смажити, як млинець на великій сковороді) 
Готовий «млинець» наріжте соломкою 
Покладіть на кожну водорость  огірок, лосось, «млинець» і трохи чорної ікри (можна і без неї), скрутіть.
 Щоб вона добре клеїлось, помазати краї водоростей водою
 Покладіть на мить у холодильник, а потім розріжте і насолоджуйтесь :-)

Komentarze

Popularne posty