Torcik makowy z wiśniami... Маковий міні торт з вишнями



 5 białek ubić na sztywną pianę
dodać 5 żółtek
5 łyżek erytrolu
10 łyżek mielone maku
Zmiksować
dodać 70-80 g mrożonej wiśni
(wiśnie rozmrozić)
Zmiksować razem z wiśniami
Wlewamy masę do formy (16 cm)
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 20 minut, 180 stopni, termoobieg
Gotowy torcik polewamy czekoladą gorzką i posypujemy orzeszkami



Збийте 5 яєчних білків 
додати 5 жовтків
 5 столових ложок еритриту 
10 столових ложок меленого маку 
Зміксуйте
 додати 70-80 г замороженої вишні (розморозити вишні) Зміксуйте разом з вишнею 
Виливаємо масу у форму (16 cm)
Ставимо в розігріту духовку на 20 хвилин, 180 градусів 
Готовий торт поливаємо чорним шоколадом і посипаємо горіхом

Komentarze

Prześlij komentarz

Popularne posty