Deser na upalne dni...Десерт для спекотних днів





Masa:
500 ml maślanki lub kefiru
300 ml śmietany 30%
1 łyżką ksylitolu lub erytrolu
Miksujemy i powoli wlewamy żelatynę
(6 - 7 łyżek żelatyny zalewamy wrzątkiem-100 ml wody-mieszamy i czekamy aż wystygnie)
Wylewamy masę do pojemnika 
Wstawimy na 2 godz do lodówki.
Przygotowujemy galaretkę 
Ja miałam 4 paczki galaretki bez cukru, więc dodałam erytrol
Na zastygniętą masę wylewamy galaretkę, wrzucamy owoce i wstawiam do lodówki




 
500 мл сколотини/маслянки або кефіру 
300 мл вершків 30%
1 столова ложка ксиліту або еритриту
Перемішайте і повільно влийте желатин
(6 - 7 столових ложок желатину залити окропом - 100 мл води - перемішати і почекати поки охолоне)
Виливаємо масу посудину
Ставимо в холодильник на 2 години.
Готуємо желе
У мене було 4 пачки желе без цукру
На застиглу масу вилити желе, додати фрукти і поставити в холодильник


 

Komentarze

Popularne posty