Pączki z borówkami... Пампушки з лохиною




około 500-550g maki pszennej
80 ml oleju
4 łyżki erytrolu 
3 żółtka
40 gr drożdży 
250 ml ciepłego mleka
szczypta soli 

Olej do smażenia - 1 litr


Pokruszyć drożdże
Dodać ciepłe mleko, erytrol, olej, żółtka, sól i mąkę.
Zagnieść ciasto.
Odstawić w ciepłe miejsce aby urosło.
Wyrośnięte ciasto wyjmujemy i rozkładamy całe na stole i wykrajamy kółka małą szklanką.
Na kółka wykładamy po 3-4 borówki i dokładnie sklejamy ciasto.
Zostawiamy na jakiś czas aby pączki urosły i smażymy na głębokim oleju.
Gotowe pączki posypujemy cukrem-pudrem z erytrolu.




приблизно 500-550 г пшеничного борошна 
80 мл олії 
4 столові ложки еритриту 
3 жовтки
 40 грамів дріжджів 
250 мл теплого молока 
щіпка солі 
 Олія для смаження – 1 літр 

 Подрібніть дріжджі 
Додати тепле молоко, еритрит, олію, жовтки, сіль і борошно.
 Замісити тісто. 
Відставте в тепле місце, щоб воно підросло. Дістаньте тісто і розкладіть його на столі, виріжте склянкою кружечки.
 На кружечки викласти по 3-4 лохини і ретельно заліпити.
Залиште пампушки на деякий час і обсмажте їх у глибокій олії. 
Готові пампушки посипте цукровою пудрою з еритриту.




Komentarze

Popularne posty