Bardzo lekki i puszysty sernik...Легкий і делікатний сирник



1000 g twarogu sernikowego

 8 jajek (białka oddzielić od żółtek)

Śmietana 36%-200 ml

Opakowanie budyniu waniliowego bez cukru

4 - 5 łyżek erytrolu 

Twaróg, żółtka, budyń miksujemy, na końcu dodajemy ubite białka z erytrolem

Wylewamy do formy prostokątnej i wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 50 minut 130 stopni, termoobieg 




1000 г сиру в відрі
 8 яєць (білки відокремити від жовтків)
Сметана 36% -200 мл
Пакетик ванільного пудингу без цукру
4 - 5 столових ложок еритриту
Зміксувати сир, жовтки і пудинг, потім додати збиті білки з еритритом.

Виливаємо в прямокутну форму і ставимо в розігріту духовку на 50 хвилин, 130 градусів.

Komentarze

Popularne posty