Bezglutenowe rogaliki migdałowe z jabłkami...Безглютенові мигдальні рогалики з яблуками


8 sztuk

250 g twarogu tłustego
jajko
banan (rozgnieść widelczykiem)
200 g mąki migdałowej odtłuszczonej
łyżeczka proszku do pieczenia
opakowanie budyniu waniliowego bez cukru
20 ml oliwy z oliwek
Wszystkie składniki wymieszać
Uformować duża kulę i wstawić do lodówki na 30 minut
Ciasto jest bardzo delikatne
Wyjąć ciasto z lodówki
Wyłożyć ciasto na posmarowany oliwą lub olejem papier, przykryć inny papierem.
Rozwałkować tak aby wyszło duże kółko, ale nie cieniutko, bo może sie rozpaść gdyż jest to mąka migdałowa, a nie pszenna
Pokroić na 8 trójkątów
Na każdy trójkąt wyłożyć jabłka z cynamonem

 2 jabłka pokroić na malutkie kawałeczki dusimy z cynamonem ok 5 minut

I zawijać w rogalik
Ciasto będzie kleić sie do rąk, zmoczyć ręce wodą lub olejem i zawijać w rogalik
Każdy rogalik posmarować jajkiem
Wstawić do nagrzanego piekarnika na około 20-25 minut, 160 stopni, termoobieg


8 штук

250 г жирного сиру
 яйце 
банан (розім'яти виделкою)
 200 г знежиреної мигдальної муки 
чайна ложка розпушувача 
пакетик ванільного пудингу без цукру 
20 мл оливкової олії
 Змішати всі інгредієнти
 Сформуйте велику кулю та поставте в холодильник на 30 хвилин
 Тісто дуже ніжне
 Дістати тісто з холодильника
 Викласти тісто на змащений олією пергаментний папір і накрити другим папером.
Розтачайте так, щоб вийшло велике коло, але не дуже тонке, тому що воно може розвалитися, бо це мигдальне борошно, а не пшеничне
 Розрізати на 8 трикутників
 На кожен трикутник викласти яблука з корицею
 і закрутити рогалик

2 яблука порізати на маленькі шматочки і тушити з корицею 5 хвилин 

 Тісто може клеїтись до рук, змочіть руки водою або олією 
 Змастіть кожен рогалик яйцем 
Ставимо в розігріту духовку приблизно на 20-25 хвилин, 160 градусів




Komentarze

Popularne posty