Zapiekanka niskowęglowodanowa z salami i serem...Низьковуглеводна запіканка з салямі та сиром



150 g serka naturalnego
170 g tartej mozzarelli
Podgrzać w mikrofali, kiedy się rozpuści dodać 
70 g mąki migdałowej odtłuszczonej
jajko
 Szybko wymieszać, gdyż masa szybko stygnie
Ciepłą masę wyłożyć na papier do pieczenia
Palcami uformować duże koło

Posmarować passatą pomidorową, posypać przyprawami włoskimi, wyłożyć salami, posypać tartą mozzarella i zwinąć w roladę
Roladę posmarować jajkiem i posypać nasionami słonecznika i  dyni
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 160 stopni, piec około 20-30 minut, termoobieg 

P.S Pod czas pieczenia rolada zmieni kształt w prostokąt i tak ma być:)


150 г натурального сиру
170 г тертої моцарелли
Розігріти в мікрохвильовці, коли розтане додати
70 г знежиреної мигдальної муки
яйце
 Швидко перемішуємо, оскільки маса швидко остигає
Теплу масу викласти на папір для випічки
Сформуйте пальцями велике коло

Викладаємо томатну пасату, посипаємо італійськими спеціями, кладемо салямі, посипаємо тертою моцарелою і згортаємо.
Змастити рулет яйцем і посипати соняшниковим і гарбузовим насінням
Ставимо в розігріту до 160 градсів духовку, випікаємо приблизно 20-30 хвилин, конвекція

P.S. Під час випікання рулет перетвориться на прямокутник і так воно і повинно бути :)

Komentarze

Popularne posty