Fit jagodzianki (glutenfree)



250 g twarogu chudego
2 jaja
opakowanie budyniu waniliowego
200 g zmielonych orzechów laskowych
20 g erytrolu
łyżeczka proszku do pieczenia

Zrobić wgłębienie w kulkach dnem małej szklanki
Nałożyć jagody, brzegi posmarować jajkiem

Wstawić do nagrzanego piekarnika
na 15-20 min, 170-180 stopni, termoobieg.


 250 г  сиру
упаковкa пудингу без цукру 
 чайна ложка розпушувача 
2 яйця 
20 г  еритриту 
200 г мелених лісових горіхів

Дном невеликої склянки зробити в кульках поглиблення 
викласти  ягоди, краї змастити яйцем 

Ставимо в розігріту духовку 15-20 хв, 170-180 градусів

Komentarze

Popularne posty