Ciasto z jabłkami i dżemem... Пиріг з яблуками і варенням
12 łyżek oliwy z oliwek lub masła roztopionego
3 łyżki śmietany 30%
mąka orkiszowa pelnoziarnista-15 łyżek
3 łyżki śmietany 30%
mąka orkiszowa pelnoziarnista-15 łyżek
2 łyżki erytrolu
łyżeczka proszku do pieczenia
Wszystko zmiksować
łyżeczka proszku do pieczenia
Wszystko zmiksować
Wylać do formy na babkę
powkładać pokrojone jabłka ( 2 male lub jedno duże)
posypać orzechami
Wstawić do piekarnika na około 35-40 min, 170 stopni termoobieg
Kiedy ciasto ostygnie, przekroić na 3 warstwy
Każdą warstwę posmarować dżemem porzeczkowym 100%
4 яйця
12 столових ложок оливкової олії або розтопленого вершкового масла
3 столові ложки вершків 30%
цільнозернове борошно спельти - 15 столових ложок
2 столові ложки еритриту
чайна ложка розпушувача
Все перемішати
Вилити у форму для бабки
додати нарізані яблука (2 маленьких або одне велике)
посипати горіхами
Поставте в духовку приблизно на 35-40 хвилин при 170 градусах з вентилятором
Коли пиріг охолоне, розріжте його на 3
Кожен шар промазати 100% смородиновим варенням
Komentarze
Prześlij komentarz