Jesienny keks (bez mąki i cukru)... Осінній кекс ( без цукру і борошна)
banan-215 g (rozgnieść widelcem)
jabłko ze skórką -160 g (zetrzeć na tarce)
dark chocolate drops- 40 g
10 g chia
20 g płatków owsianych
25 g rodzynek (zaparzyć)
szczypta cynamonu
szczypta soli
łyżeczka proszku do pieczenia
3 jaja
płatki migdałowe -100 g
paczka budyniu waniliowego bez cukru
Wszystko wymieszać łyżką
Wylać do keksówki
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 20 min, 180 stopni i kolejne 10 minut na 130 stopni, termoobieg
jabłko ze skórką -160 g (zetrzeć na tarce)
dark chocolate drops- 40 g
10 g chia
20 g płatków owsianych
25 g rodzynek (zaparzyć)
szczypta cynamonu
szczypta soli
łyżeczka proszku do pieczenia
3 jaja
płatki migdałowe -100 g
paczka budyniu waniliowego bez cukru
Wszystko wymieszać łyżką
Wylać do keksówki
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 20 min, 180 stopni i kolejne 10 minut na 130 stopni, termoobieg
банан - 215 г (розім'яти виделкою)
яблуко з шкіркою - 160 г (натерти)
чорні шоколадні краплі - 40 г
10 г чіа
20 г вівсяних пластівців
25 г родзинок (заварити)
щіпка кориці
щіпка солі
чайна ложка розпушувача
3 яйця
мигдальні пластівці - 100 г
пакетик ванільного пудингу без цукру
Перемішайте все ложкою
Вилити у форму для кексу
Поставте в розігріту духовку на 20 хвилин при 180 градусах і ще на 10 хвилин при 130 градусах, конвекція.
Komentarze
Prześlij komentarz