Jabłecznik...Яблучний пиріг
Ciasto podzielić na pół.
Jedną część wyłożyć na dno tortownicy (duża tortownica) i schłodzić w lodówce (30 min).
Drugą część też włożyć na 30 min do lodówki
Masa jabłkowa:
1 kg jabłek
Jabłka pokroić na małe i cieniutkie plasterki
Schłodzone ciasto podpiec 10 min, po 10 min nakładamy jabłka i na jabłka trzemy na tarce ciasto (2 część)
Pieczemy około 40 minut-temperatura 160-180, termoobieg.
Тісто:
500 гр цільнозернового спельтового борошна тип 2000
200 г масла
ложечка еритролу
ложечка порошку
2 яйця
2 ложки сметани
Замісити тісто.
Тісто поділити на 2 частини.
Одну частину виложити на дно тортівниці і поставити на 30 хв в холодильник.
Другу частину також поставити в холодильник.
Яблучна маса:
1 кг яблук
Яблука порізати на маленькі і тоненькі шматочки.
Тісто ставимо пекти (10 хв), після 10хв викладаємо яблука і тремо другу частину тіста на яблука.
Печемо 40 хвилин, 160-180 хв, термообіг.
Komentarze
Prześlij komentarz