Pączki z mięsem...Пончики з м'ясом
14 g drożdży instant
300 ml ciepłego mleka
50 ml oliwy
szczypta soli
250 g pełnoziarnistej mąki orkiszowej
250 g mąki orkiszowej jasnej
(można użyć tylko pełnoziarnistej mąki orkiszowej -500 g
albo zwykłej pszennej, wszystko zależy od tego, jaką mąkę spożywamy)
Drożdże zalać ciepłym mlekiem, dodać oliwę, szczyptę soli i mąkę
Zagnieść ciasto, odstawić na 60 min w ciepłe miejsce do wyrośnięcia
Można ciasto zrobić na noc i wstawić do lodówki, rano będzie mniej roboty:)
Ciasto powinno być delikatne, dlatego mąkę wsypujemy powoli, bo każda mąka jest inna i możemy potrzebować mniej lub nawet więcej
Ciasto podzielić na 20 kulek
Każdą kulkę delikatnie rozwałkować i nakładać farsz
Pączki odstawiamy do wyrośnięcia na 20 minut
Farsz:
cebulę pokroić w kostkę
marchew zetrzeć na grubych oczkach
Podsmażyć na oliwie
Dodać 700 g mięsa mielonego i wszystko razem podsmażyć
Doprawić solą, pieprzem, czosnkiem
Smażymy w głębokim tłuszczu
14 г швидкорозчинних дріжджів
300 мл теплого молока
50 мл оливкової олії
щіпка солі
250 г цільнозернового борошна спельти
250 г світлого спельтового борошна
(можна використовувати тільки цільнозернове борошно спельти - 500 г
або звичайне пшеничне борошно, все залежить від того, яке борошно ми їмо)
Дріжджі залийте теплим молоком, додайте оливкову олію, дрібку солі та борошно
Замісити тісто і залишити його в теплому місці на 60 хвилин для підйому
Тісто має бути м’яким, тому додавайте борошно повільно, кожне борошно різне і нам може знадобитися менше або навіть більше.
Tісто розділіть на 20 кульок
Кожну кульку акуратно розкачати і додати начинку
Відставте пончики, щоб вони піднялися, на 20 хвилин
Hачинка:
цибулю нарізати кубиками
крупно натерти моркву
Обсмажити на оливковій олії
Додайте 700 г фаршу і обсмажте все разом
Приправити сіллю, перцем і часником
Смажити у фритюрі
300 мл теплого молока
50 мл оливкової олії
щіпка солі
250 г цільнозернового борошна спельти
250 г світлого спельтового борошна
(можна використовувати тільки цільнозернове борошно спельти - 500 г
або звичайне пшеничне борошно, все залежить від того, яке борошно ми їмо)
Дріжджі залийте теплим молоком, додайте оливкову олію, дрібку солі та борошно
Замісити тісто і залишити його в теплому місці на 60 хвилин для підйому
Тісто має бути м’яким, тому додавайте борошно повільно, кожне борошно різне і нам може знадобитися менше або навіть більше.
Tісто розділіть на 20 кульок
Кожну кульку акуратно розкачати і додати начинку
Відставте пончики, щоб вони піднялися, на 20 хвилин
Hачинка:
цибулю нарізати кубиками
крупно натерти моркву
Обсмажити на оливковій олії
Додайте 700 г фаршу і обсмажте все разом
Приправити сіллю, перцем і часником
Смажити у фритюрі
Komentarze
Prześlij komentarz