Orkiszowa mini tortilla... Спельтова міні тортилья
100 g mąki orkiszowej pełnoziarnistej
10 g soli
50-60 ml wody
10 ml oliwy z oliwek
Zagnieść ciasto
Ciasto ma być delikatne
Podzielić na 5 kulek
Każda kulkę posypać mąką i rozwałkować
Smażyć na suchej patelni, krótko smażymy
Jeśli chcemy aby były jak chipsy, to smażymy dłużej
10 g soli
50-60 ml wody
10 ml oliwy z oliwek
Zagnieść ciasto
Ciasto ma być delikatne
Podzielić na 5 kulek
Każda kulkę posypać mąką i rozwałkować
Smażyć na suchej patelni, krótko smażymy
Jeśli chcemy aby były jak chipsy, to smażymy dłużej
Moja tortilla jest z tuńczykiem, pomidorem i mozzarellą
100 г цільнозернового борошна спельти
10 г солі
50-60 мл води
10 мл оливкової олії
Замісити тісто
Тісто має бути ніжним
Розділити на 5 кульок
Кожну кульку присипати борошном і розкачати
Обсмажити на сухій сковороді і коротко обсмажити
Якщо ми хочемо, щоб вони були як чіпси, смажимо їх довше
Моя тортилья з тунцем, помідорами та моцарелою
Komentarze
Prześlij komentarz