Bananowo-migdałowe babeczki... Бананово- мигдальні капкейки
2 banany
2 jajka
łyżeczka proszku do pieczenia
90 g mascarpone
50 g masła orzechowego
szczypta cynamonu
szczypta soli
40 g mąki migdałowej
40 g pokruszonej gorzkiej czekolady
20 g pokruszonych orzechów
Wychodzi około 20 sztuk
Gotowe babeczki ozdobić kremem
Krem:
200 g śmietany 36%
30 g serka naturalnego (np almette)
Zmiksować wszystko razem do powstania kremu
2 банана
2 яйця
чайна ложка розпушувача
90 г маскарпоне
50 г арахісового масла
щіпка кориці
щіпка солі
40 г мигдального борошна
40 г подрібненого темного шоколаду
20 г подрібнених горіхів
Виходить близько 20 штук
Готові капкейки прикрасити кремом
Kрем:200 г вершків 36%30 г сиру philadelphiaЗміксуйте все до кремоподібного стану
Komentarze
Prześlij komentarz