Bezglutenowy tort naleśnikowy z kremem czekoladowym i truskawkami...Млинцевий торт з шоколадним кремом і полуницею
2 jaja
25 ml oliwy z oliwek
200 g maki kukurydzianej
szczypta soli
łyżka erytrolu
miksujemy i powoli wlewamy mleko (około 370-400 ml)
Ciasto powinno być raczej rzadkie, a nie gęste
Smażymy naleśniki
Naleśniki przełożyć kremem i truskawkami
(200 g rozdrobnionych truskawek)
Krem:
200 ml śmietanki 30%
30 g serka śmietankowego
50 g czekolady gorzkiej 80%
łyżka kakao
można dodać erytrol
Wszystko razem zagotować
2 яйця
25 мл оливкової олії
200 г кукурудзяного борошна
щіпка солі
ложка еритриту
Міксуйте і повільно вливайте молоко (приблизно 370-400 мл) Тісто має бути рідким, а не густим
Смажимо млинці
Перемазати млинці кремом і полуницею (200 г подрібненої полуниці)
Крем:
200 мл вершків 30%
30 г вершкового сиру
50 г чорного шоколаду 80%
ложка какао
можна додати еритритол
Відварити все разом
Komentarze
Prześlij komentarz