Bezglutenowy tort naleśnikowy z kremem czekoladowym i truskawkami...Млинцевий торт з шоколадним кремом і полуницею

 


2 jaja
25 ml oliwy z oliwek
200 g maki kukurydzianej
szczypta soli
łyżka erytrolu
miksujemy i powoli wlewamy mleko (około 370-400 ml)
Ciasto powinno być raczej rzadkie, a nie gęste
Smażymy naleśniki
Naleśniki przełożyć kremem i truskawkami 
(200 g rozdrobnionych truskawek)

Krem:
200 ml śmietanki 30%
30 g serka śmietankowego
50 g czekolady gorzkiej 80%
łyżka kakao
można dodać erytrol
Wszystko razem zagotować



2 яйця 
25 мл оливкової олії 
200 г кукурудзяного борошна 
щіпка солі
 ложка еритриту
 Міксуйте і повільно вливайте молоко (приблизно 370-400 мл) Тісто має бути рідким, а не густим
 Смажимо млинці 
Перемазати млинці кремом і полуницею (200 г подрібненої полуниці) 
Крем: 
200 мл вершків 30% 
30 г вершкового сиру 
50 г чорного шоколаду 80% 
ложка какао 
можна додати еритритол 
Відварити все разом

Komentarze

Popularne posty