Wegańskie ciasto z dżemem wiśniowym ... Веганський пиріг з вишневим варенням
150 g mąki kukurydzianej
150 g masła orzechowego crunchy 100%
10 g kakao
łyżeczka proszku do pieczenia
łyżka erytrolu
70 ml wody
Zagnieść ciasto
Podzielić ciasto na pól
Na dno wyłożyć jedna cześć ciasta
Posmarować dżemem wiśniowym 100% bez cukru
Przykryć drugą częścią ciasta (ciasto jest jak kruszonka, wiec można po prostu posypać)
Wstawić na 15 min do piekarnika, 170 stopni, termoobieg
150 г кукурудзяного борошна
150 г арахісового масла 100%
10 г какао
чайна ложка розпушувача
ложку еритриту
70 мл води
Замісити тісто
Розділіть тісто на 2 частинu
Одну частину тіста викласти на дно
Намажте вишневим варенням 100% без цукру
Накрити другою частиною тіста (тісто схоже на крихту, тому можна просто посипати)
Поставте в духовку на 15 хвилин, 170 градусів, конвекція
Komentarze
Prześlij komentarz